Functiemanager
Welkom bij de 4.0 versie van de Functiemanager.

Dit is de nieuwste versie van de functiemanager: Versie 4.0, 9e update 1 januari 2024.

Deze update bevat extra voorzieningen voor het inrichten, bewerken en afdrukken van functies en functiefamilies.De functiemanager is uitgebreid met directe bewerking van gegevens en een centrale prullenmand voor alle tekstmutaties.

De functiemanager helpt bij het inrichten en op orde houden van organisaties, de functies, de functiebeschrijvingen, de functiewaarderingen, de competentieprofielen en de vacatureteksten.

aanmeldingInformatieMaak je organisatie krachtig en wendbaar

Met deze Functiemanager maak je snel degelijke beschrijvingen van functies of rollen.

De beschrijvingen kan je uitbreiden met Functiewaarderingen, Competentieprofielen en Vacatureteksten.

Zo kan je in jouw organisatie verantwoordelijk zijn voor degelijke en actuele informatie over de rolverdeling van alle medewerkers in de eigen organisatie.

De Functiemanager helpt je bij het helder maken van werksituaties, samenwerking, beloningsverschillen en vakmanschap. En daarmee geef je aan alle medewerkers en leidinggevenden een heldere positie voor het nemen van verantwoordelijkheid en effectief en wendbaar samenwerken.

Ook voor het werven van personeel kan je snel actuele vacatureteksten beschikbaar maken.

Modern

De opmaak, de terminologie en de HR-modellen passen bij deze tijd en kunnen per klant worden aangepast.

Overal beschikbaar

De Functiemanager is via je eigen internetbrowser beschikbaar op alle mobiele of vaste apparaten.

Door een gedegen autorisatiestructuur is de veiligheid van de informatie gewaarborgd en bepaal je zelf wie toegang heeft tot jouw informatie.

Levering

De Functiemanager wordt aangeboden op basis van een jaarabonnement.

Wil je meer weten of wil je een abonnement proberen? Stuur dan een email naar info@moval.nl of adviseurs@eprom.nl of neem contact op met Eprom organisatie adviseurs (070-3248486).

Leveranciers met veel ervaring

Eprom organisatieadvies B.V.

De Functiemanager wordt aangeboden door Eprom. Eprom Organisatieadvies biedt al méér dan 25 jaar specialistische ondersteuning bij organisatieontwerp, functiebeschrijving, functiewaardering, competenties en vacatureteksten. Eprom kan je helpen bij het snel vullen van de functiemanager.

https://www.eprom.nl

Moval B.V.

Moval is de ontwikkelaar en leverancier van de functiemanager. Moval beschikt over langdurige ervaring op het gebied van internetapplicaties.

https://www.moval.nl